Bemutatkozik

A DEF JAM DANCE SCHOOL

  

 

A Def Jam Dance School-ra névre hallgató hip hop stílust képviselő csoport 1997-ben alakult Salgótarjánban. 2 éves működés után, vezetőjük külföldre távozása miatt a jól működő lelkes csapat feloszlott. Ám a tánc szeretete és az összetartozás érzése mindennél többet jelentett számukra így öt lány a tánciskolát folytatva maradt ezen a vonalon. A lányok: Kiss Eszter Nóra, Komka Nikolett, Králik Vera, Putnok Eszter, Tóth Eszter - gyorsan ismertté vált sajtóban, a rendezvényszervezők programjaiban,és a média világában is. Pár év együttes munka után a lányok sikeres csapata az iskolai kötelezettségek miatt feloszlott és mára már csak a barátság és az eddigi munkájuk emlékei köti össze őket!

 

Ám a tánccal való szakítás nem mindenkinek sikerült. Komka Nikoletta aki szinte a tánc teremben  nőtte ki magát  vitte tovább mestere elindított iskoláját. Tánctanárok segítségével tanult amíg el nem érte azt a képzettségi szintet,hogy ő is átadhassa tudását. Önállósodása után iskoláiban a mai napig is folyamatos újdonságokkal tartja óráit kortól és nemtől függetlenül! Nemcsak az új dolgokkal, hanem új csapattárssal is bővítette készletét! Oláh Tibort akit az egyik szalagavatós tánc betanítása közben fedezett fel vette maga mellé,akivel a folyamatos munka eredményeként mára már egy Európa Bajnok és Világkupa Győztes párt alkotnak!

 

A Def Jam Dance School rengeteg fellépést, sikert és élményt tudhat már a háta mögött.

Nikolett  a jövőben is törekszik arra, hogy az iskolájába iratkozott tanulóknak átadjon mindent a legjobb tudása szerint és lehetőséget kínáljon nekik az általa már átélt sikerekhez!

 

Nikolett vidékre költözése miatt 2011. juniusától a salgótarjáni és pásztói  csoport önállóan folytatja tovább a táncot.